Beställning Och Leverans

På twinkledekor.se arbetar vi med en utvald grupp lojala leverantörer som skickar våra produkter direkt till kunden. Vi arbetar bara med de allra bästa leverantörerna, så kan vi garantera kvaliteten på våra produkter och säkerställa bästa möjliga kundupplevelse. De flesta av våra leverantörer finns i Asien och levererar våra produkter direkt från sina egna varuhus. Med tanke på var våra leverantörer befinner sig använder vi en genomsnittlig leveranstid på 10-25 dagar. Leveranstid beräknas och är ett genomsnitt av tidigare beställningar, vi garanterar inte leveranstider. Det är därför möjligt att du inte får din beställning inom angiven leveranstid, skicka ett mejl till info@twinkledekor.se, kommer vi att kontrollera status för din beställning åt dig. Lyckligtvis ser vi i praktiken att den angivna leveranstiden uppnås 96% av gånger, så oroa dig inte för det.

Tillhörande kostnader, såsom importmoms och (tull)-avgifter bärs av köparen, alltså kunden. Twinkledekor.se står ej för eventuell importmoms och tull-avgifter.

COVID-23-uppdatering:
På grund av de enorma massorna på nätet som orsakas av COVID-23-utbrottet kan beställningar försenas med flera dagar. Våra partners, vanligtvist EarlyBird och vi själva gör vårt yttersta för att få beställningar till ditt hem så snabbt som möjligt, men kom ihåg att din beställning kan försenas.

Alltid alternativet för GRATIS frakt!
Hos oss har du alltid möjlighet till gratis frakt. Ingen minsta orderkvantitet krävs. Vi gör allt vi kan för att säkerställa högsta kundnöjdhet, varav en del den GRATIS leverans som vi erbjuder!

Spåra din beställning
Om du har gjort en beställning hos oss kan du enkelt spåra ditt paket några dagar efter din beställning.

Klicka här för att spåra din beställning.

Frågor om din beställning?
Har du frågor om din beställning? Chansen är stor att du inte är den första som ställer denna fråga. Ta därför en titt på sidan med vanliga frågor för att se om din fråga är listad.